Volg ons

Tweede Divisie

Doelverdediger Schimmel vertrekt in de zomer bij TEC: ‘Intentie was om met elkaar door te gaan’

Doelverdediger Schimmel vertrekt in de zomer bij TEC: ‘Intentie was om met elkaar door te gaan’

Jan Schimmel zal in het seizoen 2020/2021 niet meer te zien zijn onder de lat bij TEC. De doelverdediger wist geen akkoord te bereiken met de club uit de Tweede Divisie, dit terwijl de intentie er naar zijn zeggen wel was om met elkaar verder te gaan.

Kostenplaatje
De 27-jarige sluitpost ging de gesprekken met de club in met de intentie om ook na dit seizoen in Tiel actief te blijven. Dit liep echter anders dan gehoopt.  ,,Er was van beiden de intentie om met elkaar door te gaan komend seizoen. Ik wilde zelf heel graag blijven. We wisten alleen geen akkoord te bereiken wat betreft het kostenplaatje”, aldus Schimmel tegenover Voetbal247.

Redelijk seizoen
In het begin van 2019 maakte de doelman de overstap van FC Lienden naar TEC waar hij de laatste maanden kon rekenen op een vaste basisplaats. ,,Ik heb het eerste half jaar veel in mezelf geïnvesteerd, zowel financieel als ook sportief gezien. Daarna werd ik eerste keeper bij TEC en heb naar mijn mening een redelijk seizoen gedraaid tot nu toe met ups en downs.”

Zoektocht
De doelman, die in het verleden ook deel uitmaakte van de jeugdopleiding van Vitesse, is nu een zoektocht begonnen naar een nieuwe club. ,,Ik sta echt overal voor open als het er om gaat waar ik komend seizoen zal spelen. Sinds november woon ik in Herwijnen, een dorp naast Gorinchem. Het maakt mij dus niet veel uit maar het liefste natuurlijk wel op een niveau van wat ik nu gewend ben of iets lager.”

 

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie