Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Doelverdediger Janssen vertrekt bij Sparta Nijkerk

Doelverdediger Janssen vertrekt bij Sparta Nijkerk

Thijs Janssen neemt afscheid van Sparta Nijkerk. De reservedoelman van de club uit de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal gaat op zoek naar een nieuwe vereniging. Het nieuws werd bekend gemaakt op de officiële website van zijn huidige club.

De 31-jarige sluitpost verloor dit seizoen de concurrentiestrijd van voormalig profvoetballer Gino Coutinho. Jansen stond wel enkele wedstrijden onder de lat in de Derde Divisie en maakte ook zijn opwachting in de bekerwedstrijd tegen NAC Breda. In dit duel met de eredivisionist maakte hij een zeer sterke indruk.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag