zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieDoelverdediger Hengelman kiest na periode bij FC Twente voor avontuur in Zuid-Afrika

Doelverdediger Hengelman kiest na periode bij FC Twente voor avontuur in Zuid-Afrika

Nick Hengelman is komend seizoen te bewonderen in de Zuid-Afrikaanse competitie. De doelman, die de voorgaande jaren op de loonlijst stond van FC Twente plaatste vrijdag zijn handtekening onder een contract bij Ajax Cape Town, meldt zijn zaakwaarnemer Zabih Etemadi tegenover Voetbal247.

Loopbaan
De 29-jarige sluitpost stond in het verleden onder andere onder contract bij SC Heracles, AGOVV, Achilles’29 en TOP Oss. Het voorgaande seizoen stond hij onder contract bij FC Twente toen het team uitkwam in de Eerste Divisie.  Recent maakte hij deel uit van de selectie van Team VVCS, dit om zijn conditie op peil te houden. Team VVCS is een selectie van spelers zonder contract van de spelersvakbond.

Mooie stap
Zaakwaarnemer Zabih Etemadi gaf tegenover Voetbal247 tekst en uitleg over de keuze van de doelman.  ,,Nick heeft de ervaring van spelen voor clubs als Vitesse, Heracles en FC Twente, hij weet wat er gevraagd wordt. Voor hem is dit een mooie stap met als doel om samen met Ajax Cape Town te promoveren naar het hoogste niveau.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD