Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Doelverdediger Helderton (FC Den Bosch) tekent contract bij DOVO

Doelverdediger Helderton (FC Den Bosch) tekent contract bij DOVO

Félino Helderton zal bij de start van het nieuwe seizoen te zien zijn op de elftalfoto van DOVO. De club uit Veenendaal maakte met een persbericht de komst van de doelverdediger bekend. De aanwinst maakt de overstap van FC Den Bosch.

De twintigjarige sluitpost begon met voetballen bij Ophemert. Toen hij veertien jaar was besloot hij pas dat hij onder de lat wilde staan. Daarna ging hij naar RKTVC waarna hij uiteindelijk terechtkwam bij FC Den Bosch. In het persbericht gaf de aanwinst tekst en uitleg over zijn keuze voor DOVO.  ,,Sinds dat DOVO interesse toonde, ben ik de club nog meer gaan volgen dan eerst. Mijn vader ging vroeger bijna elke thuiswedstrijd met vrienden kijken. Dan kreeg ik altijd wel wat mee. Voor mij was het snel duidelijk: DOVO had mijn eerste prioriteit”!

Helderton kreeg een uitermate goed gevoel na het eerste gesprek met de club uit Veenendaal. ,,Nadat ik uitgenodigd werd voor een gesprek toonde DOVO direct vertrouwen in mij. Dat voelde goed en dat waardeer ik ontzettend. Ik hoop me bij DOVO verder te kunnen ontwikkelen als keeper. Ik verwacht dat ik veel ga leren en ervaring op ga doen. Het uiteindelijke doel is natuurlijk om eerste doelman te worden.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag