Volg ons

Hoofdklasse

Doelverdediger Deen stapt over van Rijnsburgse Boys naar hoofdklasser Swift

Doelverdediger Deen stapt over van Rijnsburgse Boys naar hoofdklasser Swift

Swift is er in geslaagd om een vervanger binnen te halen voor doelverdediger Joost Meendering die zich in de zomer van 2019 zal melden bij ODIN’59. De 22-jarige Virgil Deen komt over van Rijnsburgse Boys, meldt de website Het Amsterdamsche voetbal.

Op gevoel
De nieuwste aanwinst van de hoofdklasser maakte in 2017 de overstap van EDO naar zijn huidige vereniging. Hij kwam in de Tweede Divisie echter zeer weinig aan spelen toe waardoor de zoektocht op gang kwam naar een vereniging waar hij meer speelminuten zou kunnen maken.

Tiende plaats
Swift bezet momenteel de tiende plaats in de hoofdklasse A van het zaterdagvoetbal. Met nog vijf wedstrijden te spelen heeft men een veilige voorsprong van negen punten op de nummer dertien Capelle. Laatstgenoemde positie zal aan het einde van het seizoen inhouden dat men veroordeeld is tot het spelen van nacompetitie-voetbal.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse