dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieDoelverdediger De Jong vertrekt bij Katwijk dat start met zoektocht naar nieuwe...

Doelverdediger De Jong vertrekt bij Katwijk dat start met zoektocht naar nieuwe sluitpost

Voetbalvereniging Katwijk maakte donderdagavond via de officiële kanalen bekend dat Boy de Jong na de zomer niet meer terug zal keren bij de club. In goed onderling overleg werd besloten dat de partijen uit elkaar gaan na het ‘lopende’ seizoen.

De 26-jarige De Jong maakte in de zomer van 2020 de overstap van het in de hoogste afdeling van Zuid-Afrika uitkomende FC Stellenbosch naar Katwijk. In de vijf gespeelde wedstrijden van dit seizoen stond hij onder de lat bij het eerste elftal van laatstgenoemde vereniging. Eerder was hij actief in de jeugdopleiding van Feyenoord en maakte hij deel uit van de selecties van Excelsior, PEC Zwolle en Telstar. In België was hij reservedoelman bij Anderlecht. Door het vertrek van De Jong zal Katwijk nu op zoek gaan naar een nieuwe doelverdediger voor komend seizoen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD