woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieDoelverdediger Coremans na nederlaag van Sparta: 'Het vertrouwen is er nog steeds'

Doelverdediger Coremans na nederlaag van Sparta: ‘Het vertrouwen is er nog steeds’

Sparta Rotterdam ging zaterdagavond in eigen huis in de slotfase onderuit tegen De Graafschap (1-2). Ondanks de nederlaag wenst doelman Tim Coremans niet bij de pakken neer te zitten en hij heeft er vertrouwen in dat zijn ploeg in staat moet zijn om alsnog een ticket voor de Eredivisie te bemachtigen.

Discutabele penalty
De Rotterdamse ploeg speelde een sterke wedstrijd, maar een strafschop in de blessuretijd voor De Graafschap betekende dat men alsnog met lege handen stond.  ,,Dat is heel zuur, daardoor is de uitgangspositie anders. Ik heb in de hele wedstrijd niet het idee gehad dat wij zouden verliezen. Ik vond dat het er de hele wedstrijd goed uitzag, maar dat we door twee momenten eigenlijk geslacht worden. Een ongelukkige goal met die hoge bal en een discutabele penalty vind ik. Dat we daardoor dus eigenlijk verliezen”, aldus Coremans tegenover de camera van Sparta-TV.

Vertrouwen
De uitgangspositie voor de komende confrontatie is niet al te best voor de Spartanen, maar het vertrouwen is nog aanwezig dat het goed zal komen in Doetinchem. ,,We gaan daar gewoon voetballen en negentig minuten spelen. We gaan daar gewoon alles aan doen om het om te draaien. Als wij een goal maken dan kan er nog van alles gebeuren. Ik ben er van overtuigd dat wij ook daar twee keer kunnen scoren. Het vertrouwen is er nog steeds.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD