Volg ons

Eerste Divisie

Doelverdediger Branderhorst kiest definitief voor NEC

Doelverdediger Branderhorst kiest definitief voor NEC

Mattijs Branderhorst mag zich per direct officieel contractspeler noemen van NEC. De Doelverdediger, die dit seizoen al op huurbasis in Nijmegen speelde, plaatste woensdag zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen bij zijn nieuwe vereniging. Het nieuws werd wereldkundig gemaakt via de officiële kanalen van de club uit de Eerste Divisie.

Huurbasis
De 25-jarige doelman kwam in de voorgaande transferperiode op huurbasis over van Willem II. Direct na zijn komst was wist hij een basisplaats te veroveren. Hij speelde achttien wedstrijden voor NEC waarin hij vijf keer de nul wist te houden. In het voornoemde contract voor twee jaar werd door de club ook een eenzijdige optie opgenomen voor de club om hem nog één jaar extra aan zich te binden.

Terugbetalen
Branderhorst sprak lovende woorden over zijn nieuwe werkgever op de website van de club. ,,Het afgelopen half jaar heb ik me goed kunnen ontwikkelen bij N.E.C. en heb ik erg prettig samengewerkt met keeperstrainer Gabor Babos. Ik ben in de winter naar Nijmegen gekomen om veel wedstrijden te spelen, maar ook om N.E.C. weer naar de Eredivisie te brengen. De club en supporters hebben mij veel gegeven en ik wil deze waardering niet alleen met woorden, maar ook met daden terugbetalen. Voor mijn gevoel ben ik hier dan ook nog niet klaar. Ik wil er de komende twee jaar vol voor gaan om N.E.C. terug te brengen naar waar de club hoort.”

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie