woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieDoelverdediger Branderhorst kiest definitief voor NEC

Doelverdediger Branderhorst kiest definitief voor NEC

Mattijs Branderhorst mag zich per direct officieel contractspeler noemen van NEC. De Doelverdediger, die dit seizoen al op huurbasis in Nijmegen speelde, plaatste woensdag zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen bij zijn nieuwe vereniging. Het nieuws werd wereldkundig gemaakt via de officiële kanalen van de club uit de Eerste Divisie.

Huurbasis
De 25-jarige doelman kwam in de voorgaande transferperiode op huurbasis over van Willem II. Direct na zijn komst was wist hij een basisplaats te veroveren. Hij speelde achttien wedstrijden voor NEC waarin hij vijf keer de nul wist te houden. In het voornoemde contract voor twee jaar werd door de club ook een eenzijdige optie opgenomen voor de club om hem nog één jaar extra aan zich te binden.

Terugbetalen
Branderhorst sprak lovende woorden over zijn nieuwe werkgever op de website van de club. ,,Het afgelopen half jaar heb ik me goed kunnen ontwikkelen bij N.E.C. en heb ik erg prettig samengewerkt met keeperstrainer Gabor Babos. Ik ben in de winter naar Nijmegen gekomen om veel wedstrijden te spelen, maar ook om N.E.C. weer naar de Eredivisie te brengen. De club en supporters hebben mij veel gegeven en ik wil deze waardering niet alleen met woorden, maar ook met daden terugbetalen. Voor mijn gevoel ben ik hier dan ook nog niet klaar. Ik wil er de komende twee jaar vol voor gaan om N.E.C. terug te brengen naar waar de club hoort.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD