vrijdag, 8 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieDoelverdediger Alblas verruilt Jong Ajax voor NEC

Doelverdediger Alblas verruilt Jong Ajax voor NEC

NEC is er in geslaagd om voor de start van het seizoen een nieuwe sluitpost aan te trekken. Norbert Alblas maakt het trio doelverdedigers compleet bij de club uit Nijmegen, aldus de berichtgeving op de officiële kanalen.

Ajax
Alblas ondertekende dinsdag een contract voor twee seizoenen in Nijmegen met daarin opgenomen een optie voor de club voor twee jaar extra. De 23-jarige sluitpost stond al 43 officiële wedstrijden onder de lat bij het beloftenteam van Ajax.

Promoveren
De doelman gaf op de website van NEC uitleg over zijn keuze om naar Nijmegen te verkassen. ,,Ik ben blij om voor minimaal twee jaar te mogen tekenen bij N.E.C. Het is een mooie club, met een fanatieke en loyale achterban en de ambitie om snel weer te promoveren naar de Eredivisie. Dit is voor mij een goede stap voor mijn eigen ontwikkeling als doelman en als mens en ik kijk er naar uit om deze vervolgstap succesvol te maken en om mijn bijdrage te leveren aan het realiseren van de ambitie van de club.”

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD