Volg ons

Aan het woord

Doelpuntenmaker Janssen (De Treffers): ‘Punten tegen Katwijk zijn bonuspunten’

Doelpuntenmaker Janssen (De Treffers): ‘Punten tegen Katwijk zijn bonuspunten’

Joris Janssen was zaterdagmiddag in Groesbeek de grote man aan de zijde van De Treffers dat verrassend drie punten wist te pakken tegen Katwijk (2-0). De verdediger was goed voor alle doelpunten van de thuisploeg en liep dan ook met een brede glimlach het veld af na iets meer dan negentig minuten spelen. 

Bonuspunten
,,Katwijk ligt mij wel volgens mij want de vorige keer scoorde ik ook al de winnende, dus tevreden. Punten tegen Katwijk zijn alleen maar de bonuspunten. Als je dan drie punten pakt dan s dat wel heel lekker denk ik”, aldus Janssen tegenover de camera van Fox Sports.

Plan werkte
Het strijdplan was vooraf duidelijk tegen de lijstaanvoerder uit Katwijk. ,,Rond de cirkel wilden wij ze opvangen en op momenten wilden wij dan prikken. Ze konden er niet doorheen voetballen en dat heb je wel gemerkt want ze hebben niet veel kansen gehad.”

Scorende verdediger
Het tactische concept werkte, maar de vraag was natuurlijk of in dat plan ook de trefzekerheid van Janssen meegenomen was.  ,,Ik ga wel met dat doel mee naar voren, in dat opzicht een beetje. Het is gewoon leuk als je dan scoort.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Aan het woord