dinsdag, september 26, 2023
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDoelpuntenmaker De Vries (ODIN'59) : 'Deze overwinning tegen DOVO hadden we echt...

Doelpuntenmaker De Vries (ODIN’59) : ‘Deze overwinning tegen DOVO hadden we echt nodig’

Thom de Vries boekte zaterdagmiddag met ODIN’59 de eerste overwinning van het seizoen (4-1). De aanvaller, die goed was voor twee treffers, was van mening dat de zege op DOVO niet meer in gevaar kwam na het tweede doelpunt voor de vereniging uit Heemskerk.

Weinig gevaar
,,In de eerste helft waren wij redelijk gelijkwaardig en maakten onverwachts een treffer. Bij een hoekschop van ons deden wij iets niet goed en uit de omschakeling maakt de tegenstander dan een goede goal. Voor de rest kwamen wij niet heel erg in gevaar, met de aanvallen die DOVO uitvoerde vanaf de zijkant van het veld”, aldus De Vries tegenover Voetbal247.

Noodzakelijke zege
Als invaller gooide De Vries de wedstrijd op slot met zijn twee doelpunten. ,,Ik kwam in het veld toen wij met 2-1 voor stonden. Ik maakte daarna de 3-1 en de 4-1 en dat was natuurlijk erg lekker. Deze overwinning hadden we echt nodig. Ik had iets meer verwacht van DOVO, zeker omdat ze een hele goede voorbereiding hadden. We hebben nu zes wedstrijden gespeeld en vijf punten. Dat is te weinig wat mij betreft, maar als wij inzet blijven tonen zoals bijvoorbeeld in de bekerwedstrijd tegen De Treffers dan komt het helemaal goed.”

Doelstelling
ODIN’59 is momenteel te vinden in de onderste regionen van de ranglijst, de overwinning op DOVO was dan ook broodnodig. De vraag is hoe we ODIN’59 dit seizoen in moeten schatten. ,,De verwachtingen moeten bij ODIN’59 niet al te hoog zijn. Bij de club worden nou eenmaal vaak de betere spelers weggehaald door andere clubs en moeten wij weer bouwen aan een nieuw team met jongens die uit de lagere klassen naar ons komen. Wij hebben echter zeker kwaliteit en gaan dan ook strijden voor een mooie positie op de ranglijst.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD