Volg ons
Yordi Teijsse Quick Boys

Derde Divisie Zaterdag

Doelpuntenmachine Quick Boys op weg naar Jupiler League

Doelpuntenmachine Quick Boys op weg naar Jupiler League

Quick Boys zal een nieuwe doelpuntenmaker moeten gaan zoeken. Yordi Teijsse maakte dit seizoen dertig van de 58 doelpunten voor de kampioen in de Hoofdklasse B. Hij wordt nu gevolgd door maar liefst vier clubs uit de Jupiler League.

Snel beslissen

“Ik ga deze week nog mijn beslissing nemen over mijn toekomst”, zo laat Teijsse weten aan Omroep West. De aanvaller wordt gevolgd door Telstar, FC Volendam, SC Cambuur en Go Ahead Eagles. Bij de laatste club speelt ook zijn broer Kenny. In Katwijk wordt er al rekening gehouden met een vertrek, waardoor trainer Jan Zoutman niet meer zomaar kan rekenen op een karrenvracht aan doelpunten.

Omgeschoold bij Ter Leede

De 23-jarige Teijsse leek in de jeugd al op weg naar het betaalde voetbal, tot een knieblessure roet in het eten gooide. Bij Ter Leede werd hij omgeschoold tot spits en dat bleek een gouden greep. Hij scoorde erop los in de Hoofdklasse en verdiende een transfer naar Quick Boys. De knieklachten keerden echter terug, maar in zijn tweede seizoen op Zuid liep alles op rolletjes. De clubs staan nu dus in de rij om hem aan zich te binden.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag