zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDoelpuntenmachine Quick Boys op weg naar Jupiler League

Doelpuntenmachine Quick Boys op weg naar Jupiler League

Quick Boys zal een nieuwe doelpuntenmaker moeten gaan zoeken. Yordi Teijsse maakte dit seizoen dertig van de 58 doelpunten voor de kampioen in de Hoofdklasse B. Hij wordt nu gevolgd door maar liefst vier clubs uit de Jupiler League.

Snel beslissen

“Ik ga deze week nog mijn beslissing nemen over mijn toekomst”, zo laat Teijsse weten aan Omroep West. De aanvaller wordt gevolgd door Telstar, FC Volendam, SC Cambuur en Go Ahead Eagles. Bij de laatste club speelt ook zijn broer Kenny. In Katwijk wordt er al rekening gehouden met een vertrek, waardoor trainer Jan Zoutman niet meer zomaar kan rekenen op een karrenvracht aan doelpunten.

Omgeschoold bij Ter Leede

De 23-jarige Teijsse leek in de jeugd al op weg naar het betaalde voetbal, tot een knieblessure roet in het eten gooide. Bij Ter Leede werd hij omgeschoold tot spits en dat bleek een gouden greep. Hij scoorde erop los in de Hoofdklasse en verdiende een transfer naar Quick Boys. De knieklachten keerden echter terug, maar in zijn tweede seizoen op Zuid liep alles op rolletjes. De clubs staan nu dus in de rij om hem aan zich te binden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD