dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlClubs'Doelpuntenmachine' Dennis Kaars kan tekenen bij FC Den Bosch

‘Doelpuntenmachine’ Dennis Kaars kan tekenen bij FC Den Bosch

FC Den Bosch maakt serieus werk van het vastleggen van Dennis Kaars. De 28-jarige spits liet dit seizoen al meerdere keren zijn kwaliteiten zien bij De Dijk en heeft inmiddels een contractaanbieding van FC Den Bosch in beraad. Voor de aanvalsleider ligt een verbintenis voor twee seizoenen klaar. Daarin is ook direct een optie verwerkt voor een derde seizoen.

Eerste gesprek gehad

Kaars heeft al een gesprek gevoerd met de clubleiding van FC Den Bosch. In gesprek met het RTV Noord-Holland stelde de spits. ,,Ze hebben een aanbieding bij mij neergelegd die interessant is. Ze nemen best een risico omdat ik nog nooit op dat niveau gespeeld hebt. Daar spreekt vertrouwen uit”, aldus Kaars, die in de Derde Divisie dit seizoen al 40 keer scoorde.

Nadenken

Toch heeft de belangrijke doelpuntenmachine van De Dijk nog geen beslissing genomen. ,,Ik ga ‘m de komende dagen met wat mensen bespreken en erover nadenken”, aldus Kaars. In de winterse transferperiode stond Kaars in de belangstelling van Sparta Rotterdam, maar die overgang ging toentertijd niet door.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD