Volg ons

Clubs

‘Doelpuntenmachine’ Dennis Kaars kan tekenen bij FC Den Bosch

‘Doelpuntenmachine’ Dennis Kaars kan tekenen bij FC Den Bosch

FC Den Bosch maakt serieus werk van het vastleggen van Dennis Kaars. De 28-jarige spits liet dit seizoen al meerdere keren zijn kwaliteiten zien bij De Dijk en heeft inmiddels een contractaanbieding van FC Den Bosch in beraad. Voor de aanvalsleider ligt een verbintenis voor twee seizoenen klaar. Daarin is ook direct een optie verwerkt voor een derde seizoen.

Eerste gesprek gehad

Kaars heeft al een gesprek gevoerd met de clubleiding van FC Den Bosch. In gesprek met het RTV Noord-Holland stelde de spits. ,,Ze hebben een aanbieding bij mij neergelegd die interessant is. Ze nemen best een risico omdat ik nog nooit op dat niveau gespeeld hebt. Daar spreekt vertrouwen uit”, aldus Kaars, die in de Derde Divisie dit seizoen al 40 keer scoorde.

Nadenken

Toch heeft de belangrijke doelpuntenmachine van De Dijk nog geen beslissing genomen. ,,Ik ga ‘m de komende dagen met wat mensen bespreken en erover nadenken”, aldus Kaars. In de winterse transferperiode stond Kaars in de belangstelling van Sparta Rotterdam, maar die overgang ging toentertijd niet door.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Clubs