woensdag, augustus 17, 2022
HomeClubsTECDoelman uit jeugdopleiding van Heerenveen stapt over naar TEC

Doelman uit jeugdopleiding van Heerenveen stapt over naar TEC

Het in de Tweede Divisie uitkomende TEC presenteerde zaterdag een nieuwe speler voor komend seizoen. Doelverdediger (20) Saverio Zondag komt over van de jeugdopleiding van SC Heerenveen.

Zondag (20) begon met voetballen in de jeugd van G.V.V.V. Daarna speelde hij in de opleiding van FC Twente en recent dus bij SC Heerenveen. Op de website van zijn nieuwe club gaf hij tekst en uitleg over zijn keuze om zijn loopbaan te vervolgen in Tiel. De ambities van de club spreken me erg aan en ik kijk er naar uit om mee te kunnen bouwen aan de ambities van de club. Ik hoop me bij TEC verder te kunnen ontwikkelen als keeper en ik heb ontzettend veel zin in het nieuwe seizoen. Om weer voluit te trainen en wedstrijden te kunnen spelen. Daar kijk ik echt naar uit!”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS