dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsACVDoelman Ubbergen redt punt voor DOVO in Scheveningen, Odin'59 verslaat ACV

Doelman Ubbergen redt punt voor DOVO in Scheveningen, Odin’59 verslaat ACV

Rodney Ubbergen was zaterdagmiddag de held aan de zijde van DOVO. De sluitpost wist in de laatste minuut van de wedstrijd tegen Scheveningen een strafschop te stoppen waardoor de ploegen het speelveld moesten verlaten met één punt (2-2). Odin’59 had weinig moeite met ACV (4-0).

Scheveningen – DOVO
Supporters uit Veenendaal konden de armen in de dertigste minuut in de lucht steken. Leon Toonen, de nummer elf van DOVO, tekende voor de 0-1. Dit vanaf de strafschopstip. De thuisploeg kwam echter nog voor de pauze op gelijke hoogte. Mehmet Aldogan passeerde doelman Rodney Ubbergen (1-1) met een schuiver in de verre hoek. In de elfde minuut van de tweede helft kwam Scheveningen op voorsprong door Samir El Moussaoui (2-1). Hij kopte uit een corner keihard binnen. In de 74ste minuut ging de bal weer op de stip en kreeg DOVO de kans om op gelijke hoogte te komen. Joshua Patrick wist het buitenkansje te benutten (2-2). In de laatste minuut van de wedstrijd kreeg Scheveningen de kans om met drie punten het veld te verlaten. De strafschop van Scheveningen werd echter gestopt door Ubbergen waardoor de spelers het veld verlieten met een puntendeling.

Odin’59 – ACV Assen
De thuisspelende vereniging kwam na zeven minuten spelen op voorsprog. Na goed voorbereidend werk van Jurjen Dikker was het Ahmed al Mahi die de 1-0 op het scorebord wist te zetten. De tweede helft was amper begonnen of Odin’59 wist het net van de tegenstander weer te vinden. Milo Cremers was de maker van de 2-0. In de 63ste minuut werd het duel voortijdig beslist toen Jurjen Dikker de derde treffer voor de thuisclub wist te produceren. De doelpuntenmaker liep goed door op een verre uittrap van Van Dijk, kapte zijn tegenstander uit en schoot binnen (3-0). De eindstand werd in de negentigste minuut bepaald door een treffer van Thom de Vries (4-0).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD