maandag, oktober 18, 2021
HomeClubsTECDoelman strijkt na Amerikaans voetbalavontuur neer bij TEC

Doelman strijkt na Amerikaans voetbalavontuur neer bij TEC

Mathijs Swaneveld zal komend seizoen het shirt dragen van het in de Tweede Divisie uitkomende TEC. De doelman kwam de voorgaande drie jaar uit voor het Amerikaanse universiteitsteam van Virginia Tech. Het nieuws werd bekend gemaakt op de officiële kanalen van de vereniging uit Tiel.

In het verleden kwam de nu 22-jarige doelman uit in de jeugdopleiding van Spartta Rotterdam. Daarna volgde een korte periode bij Jodan Boys. Deze club verliet hij voor het al genoemde avontuur in de Verenigde Staten.Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD