dinsdag, maart 9, 2021
Home Derde Divisie Derde Divisie Zaterdag Doelman Smith stunt met SteDoCo tegen Noordwijk: 'Het stond achterin echt als...

Doelman Smith stunt met SteDoCo tegen Noordwijk: ‘Het stond achterin echt als een huis’

SteDoCo wist zaterdagmiddag voor een daverende verrassing te zorgen in de Derde Divisie door de ongeslagen koploper Noordwijk te trakteren op een nederlaag (0-1). Doelman Mark Smith van de winnende formatie sprak na afloop lovende woorden over de geleverde teamprestatie van de club uit Hoornaar.  

- Advertentie -

Lange bal
,,Ik denk dat wij een hele goede wedstrijd neer hebben gezet als ploeg zijnde. Wij gingen er van uit dat Noordwijk het initiatief zou nemen en voornamelijk de lange bal zou spelen op de spelers in de voorhoede. Hier hebben wij op een goede manier op gereageerd, want het stond achterin echt als een huis. We wisten vaak de tweede bal te winnen vanuit daar speelden wij een sterke eerste helft. Dit resulteerde ook in de 0-1 voorsprong”, aldus Smith tegenover Voetbal247.

Blessure
De speelwijze moest noodgedwongen aangepast worden bij SteDoCo door een blessure. Dit leverde een ander spelbeeld op, maar de drie punten werden binnengesleept. ,,Na het uitvallen van Joran Schröder moesten wij iets anders gaan spelen omdat wij toen geen echt aanspeelpunt meer hadden. Toen hebben wij er voor gekozen om wat meer achterover te leunen en te gokken op de snelheid die wij voorin hadden staan. Door deze wijziging kreeg Noordwijk wel wat meer overwicht, maar buiten één bal op de lat en één schot op doel hebben wij wederom niets weggegeven.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES