maandag, 11 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseDoelman Rondeltap vertrekt bij Jodan Boys: 'De gesprekken die ik met de...

Doelman Rondeltap vertrekt bij Jodan Boys: ‘De gesprekken die ik met de club had waren duidelijk’

Roy Rondeltap zal komend seizoen geen plaats meer nemen onder de lat bij Jodan Boys. De sluitpost, die steevast kon rekenen op een basisplaats bij de hoofdklasser, gaat op zoek naar een nieuwe vereniging voor komend seizoen.

De sluitpost stond twee jaar onder contract bij Jodan Boys, een akkoord voor een langer verblijf bleef echter uit. ,,De gesprekken die ik met de club had waren wat mij betreft duidelijk. Mijn eerste gevoel, dat ik nog een jaar door wilde gaan bij Jodan Boys, was niet goed genoeg om te blijven. Daarom ga ik nu ook op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik laat wat dat betreft gewoon alles op mij af komen en dan zie ik wel wat er op mijn pad komt. Ik woon zelf in Moordrecht en sta voor heel veel open wat betreft het komende seizoen”, aldus Rondeltap tegenover Voetbal247.

De 27-jarige doelman maakte in de zomer van 2019 de overstap van Noordwijk naar Jodan Boys. Dat direct na het seizoen waarin hij met Noordwijk beslag had weten te leggen op de titel in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. ,,Twee keer kampioen worden met Noordwijk was zeker een van de hoogtepunten tot nu toe. Het doorlopen van de jeugdopleiding van Feyenoord was dat echter voor mij ook.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD