zaterdag, maart 6, 2021
Home Competities Hoofdklasse Doelman Jansen verruilt CSV Apeldoorn voor SC Genemuiden: ‘Grote club met fanatieke...

Doelman Jansen verruilt CSV Apeldoorn voor SC Genemuiden: ‘Grote club met fanatieke achterban’

Patrick Jansen zal vanaf de zomer van 2019 het doel verdedigen van SC Genemuiden. De sluitpost speelt dit seizoen zijn wedstrijden nog voor CSV Apeldoorn, maar had al eerder aangegeven aan het einde van de competitie op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

- Advertentie -

Fanatieke achterban
De 28-jarige doelverdediger ging niet over één nacht ijs en koos er bewust voor om zijn loopbaan te vervolgen bij SC Genemuiden. ,,Na meerdere gesprekken te hebben gevoerd met verschillende clubs uit de Derde Divisie en de hoofdklasse hield ik het beste gevoel over aan de gesprekken met SC Genemuiden. Het is een grote club met een fanatieke en sfeervolle achterban. Ze spelen bijna altijd voor de bovenste plaatsen en hebben een duidelijk doel en dat is om op termijn te promoveren naar de Derde Divisie. Daarnaast spelen ze altijd herkenbaar voetbal vanaf achteruit en wil men graag wedstrijden domineren”, aldus Jansen tegenover Voetbal247.

Carrière 
Jansen begon zijn loopbaan bij AGOVV. In 2012 beleefde hij een kort avontuur in Malta waar hij zeven wedstrijden speelde voor Floriana FC. Na deze periode stapte hij over naar DETO en in 2013 arriveerde hij bij CSV Apeldoorn.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES