donderdag, februari 25, 2021
Home Competities Tweede Divisie Doelman Jansen (G.V.V.V.): 'Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het...

Doelman Jansen (G.V.V.V.): ‘Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het naar mijn zin heb’

De namen op het wedstrijdformulier van G.V.V.V. zijn in de loop van de jaren nog als eens gewijzigd, maar die van Johan Jansen is vanaf 2011 niet meer weg te denken als de absolute nummer één van de club uit Veenendaal. Recent plaatste de sluitpost zijn handtekening onder een nieuw contract bij de vereniging, geen echte verrassing aangezien Jansen het naar zijn zeggen uitstekend naar zijn zin heeft bij G.V.V.V.

Goed gevoel
Op de officiële website van de club uit de Tweede Divisie gaf de doelman uit Barneveld tekst en uitleg over zijn keuze om G.V.V.V. trouw te blijven. ,,Ik mag in mijn tijd bij G.V.V.V. totaal niet klagen over blessures, reserveplaatsen en andere zaken die het spelen belemmerde. Dat geeft een goed gevoel om bij te tekenen. Aangezien ik hier al tien jaar zit, kan ik niet anders zeggen dan dat ik het naar mijn zin heb. Anders had ik hier nooit zo veel jaar gezeten”, aldus Jansen.

Stabiel
De start van Jansen bij G.V.V.V. was minder sterk, maar in de loop van de jaren wist hij zich te ontwikkelen tot een zeer betrouwbare doelman en een van de sterkhouders van het elftal. Terugdenken aan zijn eerste wedstrijden doet de sluitpost niet graag zo liet hij weten op de website van G.V.V.V. ,,“Daarin speelde ik niet altijd even goed, was ik vaak de schlemiel. Dat had ook met ervaring te maken. Naarmate je ouder wordt, ga je daar wel anders mee om. Durf nu wel te zeggen dat mijn niveau de laatste tijd stabiel is en mijn echte grote fout ongeveer twee jaar geleden is, in de wedstrijd tegen Jong Vitesse. Toen scoorde Lars ten Teije bij mij, toen ik hem zomaar inspeelde.”

Het volledige interview met Jansen is te lezen op de officiële website van G.V.V.V.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments