Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Doelman Huisman kiest voor Harkemase Boys: ‘Het belangrijkste voor mij is dat het plezier terugkomt’

Doelman Huisman kiest voor Harkemase Boys: ‘Het belangrijkste voor mij is dat het plezier terugkomt’

Volken Huisman zal zich in de zomer van 2019 melden bij Harkemase Boys. De doelman, die een maand geleden afscheid nam van ONS Sneek, hoopt bij zijn nieuwe vereniging het plezier in voetbal weer terug te vinden.

Grote club
Huisman begon op jonge leeftijd te voetballen bij DWP. In 2016 maakte hij de overstap naar ONS Sneek. Op de officiële website van Harkemase Boys gaf de doelman tekst en uitleg over zijn keuze om zijn loopbaan te vervolgen bij de laatstgenoemde vereniging. ,,Bij Harkemase Boys wil ik het plezier terugvinden. Het voetbal leeft in Harkema, dat spreekt me aan. Net als het niveau natuurlijk. Harkemase Boys is een grote club in de regio.”

Oude bekende
De doelman komt bij Harkemase Boys onder andere twee voormalige ploeggenoten tegen te weten Achuna en Gonzales. ,,Verder ken ik geen spelers persoonlijk. Het belangrijkste voor mij is dat het plezier terugkomt. Maar dat komt wel goed, daar twijfel ik niet aan.”

Advertentie
Advertentie

Meer over Derde Divisie Zaterdag