Volg ons

Hoofdklasse

Doelman De Bruijn krijgt bij Achilles’29 kans op landelijk niveau: ‘Handhaving is een realistisch doel’

Doelman De Bruijn krijgt bij Achilles’29 kans op landelijk niveau: ‘Handhaving is een realistisch doel’

Achilles’29 degradeerde het voorgaande seizoen vanuit de Derde Divisie naar de hoofdklasse A. De club uit Groesbeek moest op zoek naar veel nieuwe spelers en vond deze voornamelijk op het lagere amateurniveau. Zev de Bruijn is een van hen, hij speelde tot dusver niet hoger dan de derde klasse. De doelverdediger is blij met de kans om zich nu te laten zien op landelijk niveau en is van mening dat handhaving met zijn nieuwe club een reële optie is.

Geen twijfel
De 24-jarige sluitpost zou in eerste instantie komend seizoen tweede keeper worden bij de amateurtak van NEC. De Bruijn kreeg vervolgens de mogelijkheid om in Groesbeek te gaan spelen, maar had weinig bedenktijd. ,,Binnen één dag moest ik beslissen, maar ik twijfelde geen moment”, aldus de doelman tegenover De Gelderlander.

Realistisch doel
Verder dan de derde klasse kwam De Bruijn tot op heden niet. Het wachten was op een kans op een hoger niveau. Dit seizoen moet het dan gebeuren bij Achilles’29 al weet de doelman ook dat het voor het team een moeilijk seizoen zal worden, zo sprak hij tegenover de voornoemde regionale krant. ,,Voor mijn gevoel heb ik altijd op een te laag gespeeld. Ik was te veel bezig met randzaken als stappen in de stad, was niet serieus bezig met de sport. Mijn leven is nu anders, daar past dit perfect bij. Het wordt geen makkelijk seizoen, maar het is belangrijk om met elkaar positief te blijven. Handhaving is een realistisch doel.”

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse