donderdag, september 23, 2021
HomeClubsBlauw Geel'38Doelman Dani Centen stopt per direct bij Blauw Geel '38

Doelman Dani Centen stopt per direct bij Blauw Geel ’38

Dani Centen is per direct gestopt als doelman van Blauw Geel’38. De doelman kan naar eigen zeggen zijn nieuwe baan niet meer met voetballen bij de Veghelse derdedivisionist combineren, schrijft Kliknieuws.nl.

Centen kwam over van De Treffers naar Blauw Geel om er de concurrentiestrijd met Joran van Zutphen aan te gaan voor de plek onder de lat.

,,Ik vind het ook vervelend, maar ik kon niet anders. Ik krijg een baan aangeboden waar ik ook voor gestudeerd heb. (..) Dat kon ik dit niet laten liggen. Jammer want het beviel me prima hier in Veghel bij deze club. Na het telefoontje vorige week moest ik snel handelen en de knoop doorhakken”, stelt de sluitpost, die in het verleden onder meer voor Achilles ’29 uitkwam. Het is nog onduidelijk of Blauw Geel’38 gaat proberen een vervangende doelman aan te trekken.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD