vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDoelman Bekkers verruilt Ter Leede voor Rijnsburgse Boys: 'Het is een niveau...

Doelman Bekkers verruilt Ter Leede voor Rijnsburgse Boys: ‘Het is een niveau hoger, zoals ik wilde’

Rijnsburgse Boys heeft een vervanger gevonden voor de aan het einde van het lopende seizoen vertrekkende Bradly van der Meer. De club wist overeenstemming te bereiken met Michael Bekkers die momenteel bezig is aan zijn derde seizoen onder de lat bij Ter Leede. Het transfernieuws werd door de club uit de Tweede Divisie bekend gemaakt via de officiële kanalen.

Op de website van zijn nieuwe club gaf de 31-jarige Bekkers tekst en uitleg over zijn keuze. ,,Dit is voor mij natuurlijk helemaal top. Het is een niveau hoger, zoals ik wilde, en ik kom in een vrij ervaren groep, waarvan de meesten blijven. Ik denk dat het reëel is om te zeggen dat we hiermee de top vijf kunnen halen. Maar laten we eerst maar hopen op een normaal verloop van de competitie, en dat iedereen gezond blijft. Mijn sportieve uitdaging is om de strijd aan te gaan met doelman Wesley Zonneveld voor een basisplaats.”

Bekkers is bij Ter Leede de onbetwiste nummer één onder de lat. Voor zijn periode bij de club uit Sassenheim was hij onder andere actief voor Rijsoord, DFC en FC Dordrecht. De doelverdediger plaatste zijn handtekening onder een contract voor één seizoen bij Rijnsburgse Boys, in de overeenkomst werd tevens een optie opgenomen voor één jaar extra.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD