Volg ons

Tweede Divisie

Doek valt voor Achilles ’29 in Barendrecht, TEC kan niet stunten bij Rijnsburg

Doek valt voor Achilles ’29 in Barendrecht, TEC kan niet stunten bij Rijnsburg

Achilles ’29 is voor het tweede seizoen op rij gedegradeerd. Door een 2-1 nederlaag bij Barendrecht viel het doek voor de Groesbeekers. TEC wist geen punten te sprokkelen bij Rijnsburgse Boys.

Barendrecht – Achilles ’29
Opvallend is hoe eerzuchtig Barendrecht in de slotfase van het seizoen nog is. De ploeg van coach Adrie Poldervaart koerst af op een knappe derde plaats en kan zelfs wellicht Kozakken Boys nog voorbij. Zoals verwacht was Barendrecht de gevaarlijkste ploeg tegen Achilles. Joey Jongman maakte met een kanonskogel na twintig minuten de 1-0. Na de pauze deed Redouan Eddarkaoui wat terug. Die treffer was niet onverdiend, omdat Achilles na rust feller was en behoorlijke druk ontwikkelde op het doel van Marc van Splunter. Opnieuw Jongman schonk Barendrecht vlak voor tijd alsnog de winst.

Rijnsburgse Boys – TEC
TEC hoopte wellicht op een stuntje bij het grillige Rijnsburg, maar keek al na zes minuten tegen een 1-0 achterstand aan via Joel Tillema. De Uien waren via Van den Oever bovendien kansrijk voor de 2-0. Daarna kroop TEC uit haar schulp en werd het met twee grote kansen van Vink gevaarlijk. Na rust kreeg TEC opnieuw twee aardige kansen, maar was ook Tillema met een omhaal en een kopbal dreigend. Diep in blessuretijd maakte Serbony er echter 2-0 van en was het duel beslist.

Advertentie
Advertentie

Meer over Tweede Divisie