dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlClubsACVDoek valt definitief voor Magreb'90, gelijkspel bij noordelijke derby en DVS'33 wint...

Doek valt definitief voor Magreb’90, gelijkspel bij noordelijke derby en DVS’33 wint van Jong FC Twente

Het doek is vanmiddag definitief gevallen voor Magreb’90. Doordat de Utrechters zelf met 1-2 verloren van Jong FC Volendam en Capelle een punt pakte tegen Quick Boys is degradatie nu onvermijdelijk. ACV wist een voorsprong in de noordelijke derby tegen ONS Sneek niet vast te houden en speelde uiteindelijk met 2-2 gelijk. DVS’33 won nipt met 3-2 van Jong FC Twente en het duel in de middenmoot tussen ODIN’59 en VVOG eindigde doelpuntloos.

ACV – ONS Sneek

In Assen weinig spektakel in de openingsfase. Pas in de 15e minuut viel het eerste wapenfeit te noteren: ONS’er Fabian Stevens schoot naast. Nadat Ale de Boer al met een vlammend schot de lat had geraakt, kwam ONS Sneek in de 36 minuut terecht op voorsprong. Curty Gonzales scoorde uit een counter (0-1). In de tweede helft opereerde ACV veel sterker en dit resulteerde dan ook in een tweetal kansen voor Guus de Vries en Pascal Huser. ACV kreeg loon naar werken door Huser die de stand door middel van een rake vrije trap gelijk trok (1-1). ONS was het even helemaal kwijt en ACV kreeg weer een tweetal goede kansen via alweer De Vries en Huser. Diezelfde Huser zette in de 72e minuut ACV op voorsprong door weer een vrije trap raak te schieten. In blessuretijd kwam ONS Sneek echter nog langszij door een treffer van Rein Werumeus Buning.

DVS’33 – Jong FC Twente

In Ermelo wel meteen actie, want Benjamin Roemeon knikte al na twee minuten op de lat. Hierna nam Jong Twente echter het heft in handen en scoorde het ook via Rashaan Fernandes (0-1). Vlak voor rust verdubbelde Jong Twente de voorsprong door een goal van David Sambissa. DVS’33 kwam fel uit de kleedkamer voor de tweede helft en dit resulteerde al binnen de minuut in de aansluitingstreffer. Roemeon passeerde zijn man en drukte af in de verre hoek (1-2). Zo’n kwartier later maakte Coen Vloedgraven de voorsprong voor Jong Twente al weer volledig ongedaan (2-2). De Enschedeërs kwamen enkele ogenblikken hierna nog goed weg toen nota bene hun eigen speler Jonathan Bostrup de eigen paal raakte. Tien minuten bekroonde Roemeon zijn goede wedstrijd door zijn tweede en tevens winnende goal aan te tekenen (3-2).

ODIN’59 – VVOG

Bij dit middenmootduel gebeurde er in de eerste helft niet bijster veel. Wilko Braam was tweemaal gevaarlijk voor VVOG en een door ODIN’59 slecht verwerkte ingooi kwam nog op de kruising van ODIN-doel terecht. In de tweede helft was het ODIN’59 dat de klok sloeg en ook een aantal kansen kreeg via onder andere Nicky Eekhout, Milo Cremers, Thom de Vries en Jordi Tiktak. Echter wisten zij evenals de Harderwijkers niet te scoren met een 0-0 eindstand als gevolg.

Magreb’90 – Jong FC Volendam 1-2

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD