Volg ons

Tweede Divisie

Doek lijkt gevallen voor De Dijk na nederlaag tegen Barendrecht

Doek lijkt gevallen voor De Dijk na nederlaag tegen Barendrecht

Het zou een daverende stunt zijn geweest wanneer De Dijk na alle misere van dit seizoen handhaving zou bewerkstelligen, maar het heeft er alle schijn van dat dat een te zware opgave zal zijn. Een terechte 1-3 zege voor Barendrecht, gecombineerd met de zege van TEC, is directe handhaving voor de Amsterdamse club haast een utopie.

In leven
Barendrecht begon ijzersterk aan het duel en kreeg alleen al in het eerste kwartier drie opgelegde kansen. De ploeg van coach Adrie Poldervaart benutte die mogelijkheden voor Bas Mourits en Ramy Salem echter niet, waardoor De Dijk in leven bleef. Na een half uur spelen leefde de ploeg van Jochem Twisker zowaar wat op en kreeg het via Robert Verschraagen en Damien Menzo enkele kansjes.

Prachtige aanvallen
Direct na rust was het wel raak voor Barendrecht, toen Max van Dijk binnenwerkte: 0-1. Nadat Joey Jongman een mooie kans naast schoot, was het kort daarna wel opnieuw raak. Nu was het Bas Mourits die een mooie aanval afrondde: 0-2. Twintig minuten voor tijd kreeg aanvoerder Jongman dan toch zijn treffer en wat voor één: hij was het eindstation van een prachtige aanval en schoot raak met een fijnbesnaarde volley: 0-3. Tamelijk onverwacht kreeg De Dijk toch nog haar eretreffer via Menzo.

Smet
Smet op de zege van Barendrecht was het uitvallen van amy Salem en Tim Eekman met op het oog serieuze blessures. De ploeg van Poldervaart wacht maandag het treffen met Jong Sparta, terwijl De Dijk voor haar laatste kans knokt bij Achilles ’29.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie