Volg ons

Derde Divisie

Dit zijn de scheidsrechters van aankomend weekeinde

Dit zijn de scheidsrechters van aankomend weekeinde

Na een eerste periode die gepaard ging met aardig wat leuke wedstrijden, over het algemeen prima weer en dus weinig afgelastingen en her en der boeiende verrassingen, staat inmiddels periode 2 voor de deur. Dit zijn de scheids– en grensrechters voor komend weekeinde.

Tweede Divisie

Derde Divisie Zaterdag

Derde Divisie Zondag

Hoofdklasse zaterdag

Hoofdklasse zondag

FOX Sports
Betaalzender FOX Sports zendt zaterdagmiddag HHC Hardenberg – IJsselmeervogels uit. Leidsman is scheidsrechter Stan Teuben (foto), tevens actief in de Eerste Divisie.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie