Home Competities Tweede Divisie Dit zijn de nieuwe features in Football Manager 2021

Dit zijn de nieuwe features in Football Manager 2021

Het zijn stille tijden voor de voetballiefhebber. Bovendien wordt het buiten kouder en guurder, des te meer reden om een oude guilty pleasure op te pakken: Football Manager.

- Advertentie -

Op 24 november komt de nieuwe editie uit: Football Manager 2021. Maar wat is er dit keer vernieuwd in deze nieuwe versie?

Één van de verbeterpunten van uitgever Sports Interactive in de nieuwe FM is de interactie met spelers en de media. Die heeft men geprobeerd nog realistischer te maken.

Expected goals
Wat ook compleet nieuw is, zijn de ‘expected goals’, kortweg ‘xG’ genoemd. Deze getoonde statistiek geeft een inschatting hoeveel doelpunten een team vermoedelijk gaat maken op basis van de kansen die het gekregen heeft tijdens een wedstrijd. Hoe meer kansen en hoe groter die kansen zijn, hoe hoger de xG uitvalt. Het geeft je een beter beeld hoe goed je team heeft gespeeld, zonder daarbij alleen te kijken naar het aantal gescoorde en geïncasseerde doelpunten op het scorebord.

Recruitment meeting
Ook nieuw is de ‘recruitment meeting’: hier overleg je met je staf op welke posities versterking nodig is. Heb je een versterking gevonden, dan kun je als managers bij de zaakwaarnemers van die spelers polsen of hij beschikbaar is of niet. Voor dubieuze spelersmakelaars kan het aanleiding zijn om aan te sturen op een breuk met de huidige club, waarmee een transfer dichterbij komt.

Tijdens een persconferentie zie je voortaan alle aanwezige journalisten. Zo kun je beter een band op te bouwen met die journalisten. Ook gaat lichaamshouding een rol spelen.

Football Manager 2021 verschijnt op 24 november en is beschikbaar voor Windows, Mac, Google Stadia en Xbox One/Series S en X. Als je hem nu vast reserveert, heb je hem als eerste in huis!

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES