dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieDit weekend geen Eredivisie, wel zes duels in de Eerste Divisie!

Dit weekend geen Eredivisie, wel zes duels in de Eerste Divisie!

In een eredivisieloos weekend maar met deels gevulde tribunes staan komend weekend zes wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie op het programma. De vier beloftenteams, koploper FC Volendam, Roda JC, NAC en Helmond Sport zijn dit weekend ook vrij en spelen op maandag 7 februari hun onderlinge wedstrijden in speelronde 24.

Vrijdagavond trappen TOP Oss en FC Den Bosch in het Frans Heesen Stadion het weekend in de eerste divisie af in de Noordoost-Brabantse derby. Eerder dit seizoen won FC Den Bosch de eerste onderlinge ontmoeting met 1-0 dankzij een vroege treffer van Leijten.

Op zaterdag staan er twee duels op het programma Excelsior- FC Emmen en FC Eindhoven- MVV. De topper in Rotterdam tussen de nummers twee en vier is vervroegd en begint nu al om 16.45 uur, zodat de wedstrijd met publiek gespeeld kan worden.

Zondag worden er drie duels gespeeld: VVV-Venlo- FC Dordrecht (12.15 uur), Almere City- Telstar (14:30) en ADO Den Haag- De Graafschap (16.45 uur). Het treffen in Den Haag is het meest interessante affiche: de thuisploeg staat derde en won zeven van de laatste acht thuiswedstrijden. De Graafschap kent een moeilijke fase, maar kan bij winst de achterstand op ADO Den Haag tot een punt reduceren.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]