donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlUitgelichtDit seizoen nieuw op woensdag: de Voetbal247-visie

Dit seizoen nieuw op woensdag: de Voetbal247-visie

We gaan iets nieuws doen. Ooit vormden deze woorden de aankondiging van Sport 7, de eerste voetbalzender van Nederland. De zender flopte vrij snel en bij mij is alleen de voetbalquiz onder leiding van Frank Masmeijer blijven hangen, al kan dat ook alles te maken hebben met het feit dat de presentator de afgelopen jaren om heel andere redenen in het nieuws was. U kunt het allemaal terzijde schuiven. Behalve dan die eerste zin, want ook bij voetbal247.nl kunnen bij de start van het nieuwe seizoen een nieuw wekelijks item aankondigen, de Voetbal247-visie.

De Voetbal247-visie is een wekelijks item op woensdag en draait eigenlijk om twee zaken: blikken en kijken. Daarbij kijkt de redactie van voetbal247.nl naar actualiteiten en historie, maar richten we onze blik ook naar buiten. Zo hebben we de voorzitter van HHC Club Support, Jan Vosjan, bereid gevonden om een column te schrijven en nodigen we gedurende het seizoen ook andere gastcolumnisten uit om hun visie op de amateurvoetbalwereld te delen. Dat klinkt als een hele hoop tegelijk, en dat is het ook. Daarom hebben we al die blikken en al dat kijken in één format gegoten, die het allemaal overzichtelijk maakt.

Zomerseries

Tweewekelijks verschijnt er op woensdag een verhaal uit één van onze zomerseries. René vervolgt zijn serie over de wedstrijden om het amateurlandskampioenschap in De Voetbal247-visie Kijkt Terug. Henk Kasius zoekt in de lagere regionen van het amateurvoetbal naar clubs, die ooit aan de top van het amateurvoetbal stonden, maar zijn afgegleden in De Voetbal247-visie Kijkt Naar Beneden.

Columns

De andere twee weken zijn ingeruimd voor columns. Hoofdredacteur Jelmer Geerds zal, afwisselend met de andere redacteuren, in De Voetbal247-visie Eigen Kijk zijn opinie geven over actuele zaken binnen het topamateurvoetbal. Naast zijn Eigen Kijk gaat, zoals eerder gezegd, onze blik ook naar buiten. Daarbij viel ons oog op de geweldige voorbeschouwingen van HHC Club Support op Facebook. De schrijver van die voorbeschouwingen, Jan Vosjan, zal in de Voetbal247-visie Blik Op De Boshoek zijn mening geven over het topamateurvoetbal, supporterszaken en alles wat er verder maar ter tafel komt.

Open blik

Ten laatste willen wij een podium bieden aan prominenten binnen het amateurvoetbal om hun visie met ons te delen in de Voetbal247-visie Open Blik. Gedurende het seizoen zullen we diverse mensen uitnodigen een gastcolumn te schrijven, vanuit hun taak/functie binnen het amateurvoetbal. Daarmee combineren wij heden en verleden in mooie verhalen, een scherpe opinie, een kijkje in de keuken en voetbalhumor om te lachen. En dat noemen wij de Voetbal247-visie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD