maandag, oktober 18, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDit is het speelschema van de Tweede Divisie, Derde Divisie en Hoofdklasse...

Dit is het speelschema van de Tweede Divisie, Derde Divisie en Hoofdklasse 2021/2022

De KNVB heeft het competitieprogramma bekend gemaakt voor het seizoen 2021/2022. Je leest hier wat het speelschema is voor de Tweede Divisie, Derde Divisie en Hoofdklasse.

Na twee seizoenen die vroegtijdig werden afgebroken en zodoende geen promovendi of degradanten opleverden, startten we op 21 en 22 augustus met de competitie in de Tweede Divisie en Derde Divisie. Een week eerder is de eerste voorronde van de KNVB beker. De Hoofdklasse start een week na de Tweede en Derde Divisie met de reguliere competitie.

Tweede Divisie
Wat opvalt in de Tweede Divisie is dat in speelronde 1 direct de kraker tussen Quick Boys en Kozakken Boys staat gepland. Ook AFC – Katwijk is direct een lekker affiche.

De eerste Spakenburgse derby staat gepland op 20 november aan de rode zijde. Quick Boys – Katwijk staat op de rol op 4 december en de terugwedstrijd is op 9 april. De return Spakenburg – IJsselmeervogels is op 23 april 2022.

Bekijk het volledige speelschema Tweede Divisie

Derde Divisie

In de Derde Divisie Zaterdag begint GOES direct met één van de langste busreizen als het in speelronde 1 afreist naar Harkemase Boys. Sparta Nijkerk kan aan de bak tegen ODIN’59 en VVOG ontvangt DOVO.

In de Derde Divisie Zondag staat in ronde 1 de Noord-Hollandse streekderby tussen ADO’20 tegen OFC op het programma, net als in Brabant de confrontatie tussen Blauw Geel ’38 en OSS’20.

Bekijk hier het speelschema Derde Divisie Zaterdag
Bekijk hier het speelschema Derde Divisie Zondag

Hoofdklasse

Hoewel de clubs in de Hoofdklasse op hetzelfde niveau blijven acteren, zijn er wel wisselingen van poule. Zo zijn VOC en TOGB van poule gewisseld. In de zondaghoofdklasse gaan Longa’30, RKZVC en Silvolde van poule A naar B.

Bekijk hier het speelschema van de Hoofdklasse Zaterdag A
Bekijk hier het speelschema van de Hoofdklasse Zaterdag B
Bekijk hier het speelschema van de Hoofdklasse Zondag A
Bekijk hier het speelschema van de Hoofdklasse Zondag B

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD