maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlTweede DivisieNieuwsDiscussie rond rol Kevin Vink bij Excelsior Maassluis

Discussie rond rol Kevin Vink bij Excelsior Maassluis

Het lijkt dit seizoen niet zomaar vanzelfsprekend dat Kevin Vink de eerste spits wordt van Excelsior Maassluis. Omdat de boomlange oud-prof minder kan trainen door zijn drukke werk, moet hij mogelijk genoegen nemen met een rol als pinchhitter.

Liefhebber

,,Het was in eerste instantie het verhaal dat ik pinchhitter zou worden omdat ik twee keer ga trainen”, zegt Vink in het AD. ,,Maar, ik ben te veel liefhebber om op de bank te gaan zitten. Ik heb er met de spelersraad en de trainer over gesproken, en zij gaven toestemming om iets minder te gaan trainen. Als ik straks gewoon twee keer in de week keihard train, ik ben fit en presteer op zaterdag zoals ik de afgelopen jaren gedaan heb, dan moet er eerst iemand anders laten zien dat hij beter is.”

Trainingen
Trainer Jeroen Rijsdijk is duidelijk en zegt: ,,De afgelopen jaren heeft hij het prima ingevuld. Daarnaast is hij niet blessuregevoelig en dat is prettig. Als Kevin fit is, is hij één van de betere spelers in deze afdeling. Zolang hij drie keer traint, is er geen sprake van een rol als pinchhitter. Gaat hij straks iedere week maar één of twee keer trainen, dan kan hij dat natuurlijk niet maken ten opzichte van andere spelers. En hij weet ook: als hij het te druk krijgt, staan er anderen klaar.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD