vrijdag, 8 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesHoofdklasseDirk Muis verruilt SC Genemuiden voor Staphorst

Dirk Muis verruilt SC Genemuiden voor Staphorst

Staphorst heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Dirk Muis. Dat meldt de club op haar website.

De ervaren verdediger (28), die op dit moment uitkomt voor SC Genemuiden, tekent voor twee jaar in Staphorst. Muis reageert op de clubwebsite op zijn overstap: ,,Met verschillende clubs heb ik
veelvuldig tegen v.v. Staphorst mogen spelen. Een vereniging die in mijn beleving gekenmerkt wordt door een hoge verbondenheid tussen elkaar en de aanwezigheid van een trouwe/fanatieke supportersschare. Daarnaast speelt de club vrijwel altijd om de bovenste plaatsen en gaat dit gepaard met onophoudelijke strijd binnen de lijnen. Uiteindelijk sprak uit de gesprekken met de TC veel vertrouwen, in mij als persoon en als speler. Dit alles heeft mij doen besluiten om voor v.v. Staphorst te kiezen en ik kijk er naar uit om daar onderdeel van te mogen zijn!”

Muis komt uit de opleiding van HHC Hardenberg, waar hij ook in de hoofdmacht speelde. Vervolgens kwam hij vijf jaar lang uit voor Berkum en speelt hij sinds drie jaar voor SC genemuiden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD