Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Dirk Kuijt gaat meetrainen met Quick Boys

Dirk Kuijt gaat meetrainen met Quick Boys

Quick Boys-trainer Jan Zoutman verwelkomt komend seizoen een bijzonder gezicht op de training: Dirk Kuijt gaat meetrainen met de Katwijkers. Het is echter niet de bedoeling dat de blonde oud-international ook wedstrijden gaat spelen voor het vlaggenschip.

Voetballen in het vierde

Kuijt besloot na het behaalde kampioenschap met Feyenoord een punt te zetten achter zijn fraaie profcarrière. De aanvaller liet zich echter wel formeel overschrijven naar Quick Boys, maar technisch manager Gert Aandewiel stelt tegenover Voetbal in de Bollenstreek duidelijk dat Kuijt dat heeft gedaan om eventueel met vrienden in een lager elftal te gaan voetballen: “Dirk is overgeschreven, maar niet om bij ons in het eerste elftal te spelen zoals werd gesuggereerd. Als Dirk al wil gaan voetballen gaat hij dat hoogstwaarschijnlijk doen in het vierde waar z’n maatjes in spelen zoals Maarten Bak en Hendrik van Beelen.”

In kleedkamer van waarde

Evengoed kan de oud-speler van FC Utrecht, Feyenoord, Liverpool en Fenerbahce wel van waarde zijn in de kleedkamer van de Katwijkers: “Hij zal gaan aftrainen zoals bijna alle profs dat doen. Hij zal bij onze A-selectie aansluiten en gaan meetrainen. Dirk hoeft niet perse zaterdag zelf te voetballen om van waarde te zijn. Op deze manier is hij dat ook al. Hij zal gewoon in de kleedkamer zitten en die jongens kunnen helpen waar dat nodig is. Dirk is lang weggeweest bij Quick Boys, maar was sinds zijn terugkomst in Nederland al betrokken bij de jeugd en zit daar in het technisch hart. Hij zal komend seizoen zowel doordeweeks als op zaterdag veel op Nieuw Zuid zijn”, besluit Aandewiel.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag