dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlClubsGVVVDinsdag 22 februari zal het gaan spannen op het Panhuis!

Dinsdag 22 februari zal het gaan spannen op het Panhuis!

Het lijdt geen enkele twijfel of Sportpark Panhuis in Veenendaal zal morgenavond trillen op haar grondvesten. Om 19.30 uur wordt er door de teams van GVVV en IJsselmeervogels afgetrapt voor hun inhaalwedstrijd, die gepland stond voor zaterdag 12 februari maar toen door Burgemeester Gert Jan Kats verboden werd omdat er te weinig politiecapaciteit op de been kon worden gebracht.

Het duel is een belangrijk treffen in de onderste regionen van de 2e Divisie waar beide ploegen momenteel vertoeven. Een situatie waarin zowel GVVV als IJsselmeervogels geen verandering in konden brengen in hun laatste twee wedstrijden.
GVVV liet zich verrassen in de zespuntenwedstrijd tegen ASWH(3-1 verlies) en had j.l. zaterdag in Tiel bij TEC de zege in de knip maar gaf deze in de slotfase alsnog uit handen(1-1 gelijkspel).
IJsselmeervogels heeft een levensgroot probleem. Ze zijn de kunst van het scoren verleerd. De uitwedstrijd tegen de Treffers(1-0 nederlaag) en het thuisduel afgelopen zaterdag in Spakenburg tegen HHC(2-0 verlies) leverden twee nederlagen op en geen enkele treffer.

Voor beide teams is het zaak om punten te gaan halen willen ze in nog niet grotere problemen gaan komen. Wellicht kan GVVV profiteren van het thuisvoordeel op Sportpark Panhuis en de spanning onderin wat terugbrengen.

Herman van Diejen

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD