Volg ons

Cambuur Leeuwarden

Dijkhuizen: ‘We moeten door uitslagen heenkijken’

Dijkhuizen: ‘We moeten door uitslagen heenkijken’

Ondanks de vijfde wedstrijd op rij zonder zege en een zestiende plaats op de ranglijst blijft Cambuur-coach Marinus Dijkhuizen positief: ,,We staan te laag maar er zit voldoende perspectief in dit team”, stelde de coach na afloop van het 1-1 gelijkspel tegen Almere City FC in gesprek met Omroep LEO.

Gemiste kansen
,,Het was de wedstrijd van de gemiste kansen. Ik heb er zeven geteld”, analyseerde Dijkhuizen. ,,Zuur als je die niet afmaakt.” De Leeuwarders kwamen op achterstand door een ketser van doelman Eric Cummins, die juist het vertrouwen had gekregen: ,,Tot die schlemielige goal keepte Erik een prima wedstrijd.”

Perspectief
Dijkhuizen weigert de moed te laten zakken: ,,We moeten door uitslagen heenkijken. We staan te laag maar er zit wel perspectief in het team. We hebben wat geduld nodig en moeten er qua scoren even doorheen.” Bekijk het gehele interview hierboven.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Cambuur Leeuwarden