zaterdag, 2 december 2023
Voetbal247.nlClubsCambuur LeeuwardenDijkhuizen na ontslag: 'Het doet pijn'

Dijkhuizen na ontslag: ‘Het doet pijn’

Voor het tweede jaar op rij moet Marinus Dijkhuizen vlak voor de jaarwisseling een ontslag verwerken. Werd hij vorig jaar de laan uitgestuurd bij NAC, gisteren beëindigde Cambuur de samenwerking.

Gewoon te weinig punten
,,Ik wilde heel graag ooit trainer zijn van deze club”, reageert Dijkhuizen in het AD. ,,Als het dan niet loopt zoals je had verwacht, dan doet dat pijn. Of ik mijn ontslag begrijp? We hebben gewoon te weinig punten. Dan weet je dat zoiets kan gebeuren.”

Tijd krijg ik niet
Toch steekt het ergens wel bij de oud-spits van de Leeuwarders: ,,De oorzaken voor de sportieve prestaties zijn heel duidelijk. Ik tekende in mei bij Cambuur toen er volop kansen lagen op promotie. Maar in de zomer vertrok nagenoeg het gehele elftal. We konden niet voor elke positie de juiste vervanger vinden. Daarom bewaarden we een deel van ons budget, zodat we ons in de winterstop konden versterken. Maar die tijd krijg ik dus niet. En dat is jammer, want met de staf en spelers heb ik altijd goed gewerkt. Met een goede keeper en een spits erbij, hadden we alsnog voor de play-offs kunnen gaan.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD