maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlClubsCambuur LeeuwardenDijkhuizen baalt van uitglijder Cambuur: 'Zuur verlies'

Dijkhuizen baalt van uitglijder Cambuur: ‘Zuur verlies’

Cambuur begon het seizoen vrijdagavond met een stevige streep door de rekening. De Friezen verloren met 1-2 van Jong Ajax, waarbij met name de eerste Amsterdamse treffer houdbaar leek voor doelman Jesse Betrams.

Volle bak
De doelman baalde dan ook flink na afloop, vertelde hij Omrop Fryslan: ,,Natuurlijk had ik mij dit anders voorgesteld, dat is logisch. We kwamen al snel met 2-0 achter, dan overheerst het slechte gevoel al snel.” Betrams zag na rust een veel strijdbaarder Cambuur dan in de eerste helft: ,,Toen zijn we er volle bak ingegaan. Dat was de ploeg die Jong Ajax kon verslaan. Maar je wilt er elk moment voor kunnen gaan, daarom blijft het slechte gevoel hangen.”

Keepersfout
Trainer Marinus Dijkhuizen was klip en klaar in zijn analyse: ,,De eerste tegentreffer was een keepersfout, de tweede was gewoon ongelukkig. Het was een hele matige eerste helft, en een behoorlijke tweede helft. Op basis daarvan hadden we zeker een gelijkspel kunnen halen. Maar we hadden vanavond moeite met de tegenstander, te veel moeite.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD