Volg ons

Cambuur Leeuwarden

Dijkhuizen baalt van uitglijder Cambuur: ‘Zuur verlies’

Dijkhuizen baalt van uitglijder Cambuur: ‘Zuur verlies’

Cambuur begon het seizoen vrijdagavond met een stevige streep door de rekening. De Friezen verloren met 1-2 van Jong Ajax, waarbij met name de eerste Amsterdamse treffer houdbaar leek voor doelman Jesse Betrams.

Volle bak
De doelman baalde dan ook flink na afloop, vertelde hij Omrop Fryslan: ,,Natuurlijk had ik mij dit anders voorgesteld, dat is logisch. We kwamen al snel met 2-0 achter, dan overheerst het slechte gevoel al snel.” Betrams zag na rust een veel strijdbaarder Cambuur dan in de eerste helft: ,,Toen zijn we er volle bak ingegaan. Dat was de ploeg die Jong Ajax kon verslaan. Maar je wilt er elk moment voor kunnen gaan, daarom blijft het slechte gevoel hangen.”

Keepersfout
Trainer Marinus Dijkhuizen was klip en klaar in zijn analyse: ,,De eerste tegentreffer was een keepersfout, de tweede was gewoon ongelukkig. Het was een hele matige eerste helft, en een behoorlijke tweede helft. Op basis daarvan hadden we zeker een gelijkspel kunnen halen. Maar we hadden vanavond moeite met de tegenstander, te veel moeite.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Cambuur Leeuwarden