vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagDe Dijk wint bij JVC Cuijk, ook goede start voor Hercules en...

De Dijk wint bij JVC Cuijk, ook goede start voor Hercules en OFC

De Derde Divisie Zondag ging gisteren, op zaterdag, al van start maar het merendeel van de clubs kwam gewoon op zondag in actie. Dat leverde voor Be Quick 1887, OFC, De Dijk, Quick’20, en Hercules overwinningen op. EVV en HBS speelden als enige twee ploegen uit de Derde Divisie Zondag gelijk.

JVC Cuijk en De Dijk boeien negentig minuteu

De wedstrijd tussen JVC Cuijk en De Dijk was de gehele wedstrijd boeiend om te volgen, met De Dijk als uiteindelijke winnaar: 2-3. Cuijk kwam na een paar minuten spelen al op voorsprong, door een goal van Stefan Maletic. Lang kon de thuisploeg echter niet genieten van de voorsprong, want binnen een aantal minuten produceerde Dennis Kaars de 1-1. Diezelfde Kaars scoorde drie minuten na zijn eerste goal ook de 1-2 voor De Dijk. In de blessuretijd van de tweede helft leek Gianluca Maria zijn ploeg een punt te bezorgen, toen hij de 2-2 binnen kopte. Kaars was echter hongerig naar meer doelpunten en in de 93e minuut voltooide hij zijn hattrick en bezorgde De Dijk daarmee de eerste drie punten van het seizoen.

Hercules en OFC beginnen met thuisoverwinning

Hercules heeft de eerste wedstrijd voor het eigen publiek in de Derde Divisie met 3-1 van Jong De Graafschap gewonnen. Thomas Reynaers nam het eerste doelpunt van Hercules van het seizoen voor zijn rekening. Kort na rust maakte Marlon Versteeg vanaf elf meter gelijk. Hercules had daarna moeite om tot goede aanvallen te komen, maar lukte het uiteindelijk via Zakkaria Issarti toch om de 2-1 te forceren. Invaller Jeffrey Vlug besliste daarna het duel door de 3-1 voor zijn rekening te nemen. Ook OFC begon met een thuiswedstrijd en zij wonnen met 2-1 van Westlandia. Het eerste doelpunt viel al na vijf minuten. Youssef el Baouchi was de doelpuntenmaker. Diep in de tweede helft maakte Ferry de Jong 1-1, maar voldoende voor een punt bleek het niet. Een paar minuten voor tijd werd het 2-1 voor OFC.

Quick en Be Quick boeken minimale zege

Quick’20 begon de competitie met een moeizame zege op HSC’21. Het werd 1-0 voor de mannen van trainer René Nijhuis. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel vijf minuten voor tijd en kwam op naam van Mart Schepers. Ook bij het duel tussen Be Quick 1887 en Juliana’31 gebeurde er niet veel en was één doelpunt van Be Quick voldoende om de drie punten in Haren te houden. Joram Smits werd de matchwinner. De aanvaller schoot een kwartier voor tijd raak.

Bekijk de Derde Divisie Zondag Uitslagen | Stand | Programma

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD