Volg ons
Dennis Kaars

Derde Divisie Zondag

De Dijk ook op dreef tegen De Graafschap, HSC ’21 toont veerkracht

De Dijk ook op dreef tegen De Graafschap, HSC ’21 toont veerkracht

In de Derde Divisie Zondag heeft HSC ’21 de eerste overwinning van het seizoen geboekt. Hercules werd na een inhaalslag met 4-2 geklopt. De Dijk was ook tegen Jong De Graafschap in vorm en won met 5-0. OCJ Rosmalen verspeelde tegen JVC Cuijk voor het eerst dit seizoen punten: 0-0.

Veerkrachtig HSC ’21 klopt Hercules

HSC ’21 is na de 4-2-overwinning op Hercules van de hatelijke nul af. Lang zag het er echter naar uit dat er ook van de Utrechters niet gewonnen kon worden. De bezoekers gingen lang aan de leiding. Cenk Uguz zorgde voor de ommekeer. Hij maakte de 2-2 en 3-2 voor HSC ’21. Bas ter Hogt besliste het duel daarna in de blessuretijd. Voor Uguz de wedstrijd kantelde hadden Thomas Reynaers en Gilbrano Plet voor Hercules gescoord, Ter Hogt opened na acht minute de score voor HSC ’21. Onderin het klassement verloren Jong FC Den Bosch en Achilles ’29 van resectievelijk Be Quick 1887 (0-4) en EVV (1-3. Het zijn de enige ploegen die dit seizoen nog niet gewonnen hebben. Be Quick won juist iedere wedstrijd tot dusver.

De Dijk met speels gemak langs Jong De Graafschap

Ook De Dijk gaat het in de eerste vier wedstrijden voor de wind. Dit keer werd Jong De Graafschap met 5-0 verslagen en ook nu weer liet de man in vorm zich gelden. Dennis Kaars scoorde weer twee keer en staat daarmee al op negen treffers dit seizoen. Ook ploeggenoot Nabil El Gourari scoorde twee keer. Tim Ruder was de andere doelpuntenmaker. HBS won met 3-2 van Quick’20. Met name de eerste helft was enerverend. Halverwege stond het 2-2, waarna HBS het duel in de tweede helft naar zich toe trok. Ook OFC kon drie punten bijschrijven. Zij wonnen in Utrecht met 1-2 van Magreb ’90. De thuisploeg dacht binnen één minuut al op voorsprong te komen, maar vanwege buitenspel ging het feest niet door voor Magreb. Daarna scoorde OFC razendsnel twee keer en dat was genoeg om Magreb op voldoende afstand te houden.

OJC Rosmalen laat punten liggen

Na drie gespeelde wedstrijden in de Derde Divisie Zondag was OJC Rosmalen nog foutloos. Tegen JVC Cuijk lukte het de Brabanders echter niet om wederom drie punten te pakken. Zowel Rosmalen als Cuijk kwam niet tot scoren, waardoor het duel in 0-0 eindigde. Ook Dongen en Westlandia deelden de punten. Het werd 2-2, terwijl Dongen juist vlak voor tijd dacht de volle buit te pakken. De 2-1 van Remon Koenen in de 88ste minuut bleek echter niet voldoende, want Henry Chidozie Ugwunna maakte in de blessuretijd gelijk. De 27-jarige Nigeriaan was daarmee direct van waarde bij zijn debuut voor Westlandia. Juliana’31 en UDI’19 speelden met 1-1 gelijk. UDI eindigde de wedstrijd met tien man, omdat Rinke Pennings in de blessuretijd zijn tweede gele kaart kreeg.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zondag