Volg ons
Dennis Kaars

Derde Divisie Zondag

De Dijk-fenomeen Kaars op de radar van AZ

De Dijk-fenomeen Kaars op de radar van AZ

De bizarre doelpuntenproductie van Dennis Kaars is ook in het betaalde voetbal inmiddels opgevallen. Tegen HSC’21 scoorde hij alweer twee doelpunten, waardoor De Dijk met 2-0 kon winnen. De teller staat op 17 goals in acht wedstrijden. Mogelijk kan hij de stap maken naar de Eredivisie, want de topscorer van de Derde Divisie Zondag wordt gevolgd door AZ.

AZ zou ik echt een mooi cluppie vinden

“Misschien ga ik richting de zeventig, maar met zestig goals ben ik ook al dik tevreden”, grapt Kaars in De Telegraaf. “Ik heb begrepen dat afgevaardigden van AZ al een aantal keer zijn wezen kijken, maar persoonlijk ben ik nog niet door ze benaderd. Wat ik hiervan vind? Nou ja, het is niet concreet. Het zou wel bijzonder zijn als je op je 28e nog je debuut mag maken in de Eredivisie. AZ zou ik echt een mooi cluppie vinden. Het is lekker dicht bij huis.”

Van den Brom is langsgeweest

Trainer Jochem Twisker geeft in de krant aan dat het meer is dan een gerucht. “aar ik zeg er ook bij dat het niet concreet is. Ik weet dat John van den Brom de uitwedstrijd tegen Westlandia heeft bezocht. Natuurlijk zijn we blij met Dennis. Ons spelsysteem is op hem afgestemd. De spelers zoeken hem ook steeds en vandaag heeft hij weer zijn waarde bewezen.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag