Volg ons
Jan van Diermen Spakenburg

Tweede Divisie

Van Diermen: “Spakenburg moet mentaal sterker worden”

Van Diermen: “Spakenburg moet mentaal sterker worden”

Spakenburg gaat na een roerig seizoen met frisse moed de Tweede Divisie in. Daarbij zijn de Blauwen met een versterkte selectie op papier toch weer één van de titelkandidaten. ‘Zwarte’ Jan van Diermen, verantwoordelijk voor het technisch beleid aan de blauwe kant van De Westmaat, vindt dat Spakenburg vooral mentaal sterker moet worden.

Conclusies getrokken

Dat is de belangrijkste conclusie die getrokken is na het afgelopen seizoen. Daarin zakte de ploeg namelijk na de winterstop steeds verder weg, waardoor in plaats van het kampioenschap uiteindelijk zelfs plaatsing voor de Tweede Divisie nog bijna in gevaar kwam. Samen met trainer Hans van de Haar sprak hij donderdagavond op de eerste training van Spakenburg eerst de spelersgroep toe.

Andere doelstelling dan in Topklasse

Daarnaast vertelt hij aan TweedeDivisie.org dat het niet in de lijn der verwachting ligt dat er nog spelers bij komen de doelstelling voor het komende seizoen. In de Topklasse Zaterdag was dat steevast kampioen worden, ditmaal ligt dat toch net iets anders. Ook sprak hij zijn verwachtingen uit over de Tweede Divisie en is hij blij met de aanstaande deal met FOX Sports.

Bekijk het interview met Jan van Diermen

Zwarte Jan van Diermen over het komend seizoen van Spakenburg

Geplaatst door TweedeDivisie.org op donderdag 7 juli 2016

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie