Volg ons

Eerste Divisie

Diagnose bevestigt: dubbele beenbreuk FC Eindhoven-doelman Guy Smit

Diagnose bevestigt: dubbele beenbreuk FC Eindhoven-doelman Guy Smit

FC Eindhoven-doelman Guy Smit komt komend seizoen vrijwel zeker niet meer in actie. De 21-jarige doelman liep tijdens de oefenwedstrijd tegen Willem II (1-1) een zware blessure op. Na een botsing met een tegenstander moest hij per ambulance het veld verlaten.

Diagnose
De sluitpost werd direct naar het ziekenhuis gebracht en is daar geopereerd. In het ziekenhuis werd tevens bevestigd waar reeds voor gevreesd werd: Smit heeft bij de botsing een dubbele beenbreuk opgelopen.

Triest
,,Dit is triest voor Guy. Hij was goed bezig. De groep is onder de indruk van wat er gisteren is gebeurd. We speelden een goede wedstrijd, maar het is enorm vervelend om zo de wedstrijd af te sluiten”, reageert coach Wilfred van Leeuwen op de clubsite. FC Eindhoven heeft nog niet gecommuniceerd of het op zoek gaat naar een vervanger.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie