Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

DHSC versterkt selectie voor komend seizoen met Moro van DVS’33

DHSC versterkt selectie voor komend seizoen met Moro van DVS’33

Soufian Moro speelt komend seizoen zijn wedstrijden in het shirt van DHSC. De middenvelder van DVS’33 bevestigde tegenover Voetbal247 zijn overstap naar de club van Wesley Sneijder.

Ambitieuze club
Moro is vanzelfsprekend uitermate tevreden met zijn nieuwe club. ,,DHSC is een club die de ambitie heeft om door te groeien en daar wil ik graag mijn bijdrage aan leveren. Zoals ik al eerder had aangegeven was ik echt op zoek naar een ambitieuze club en ik heb er ook een goed gesprek gevoerd. Voor mij reden genoeg om komend seizoen bij deze club te gaan spelen”, aldus Moro tegenover Voetbal247.

Loopbaan
De 28-jarige Moro maakte al eerder bekend dat hij zou vertrekken bij de vereniging uit Ermelo aan het einde van het lopende seizoen. Eerder kwam hij uit voor onder andere FC Utrecht, PEC Zwolle, Fortuna Sittard en IJsselmeervogels. De nieuwe club van de middenvelder, DHSC, is momenteel lijstaanvoerder in de hoofdklasse en maakt dus een goede kans om zich komend seizoen te kunnen presenteren in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag