Volg ons

Derde Divisie Zondag

Deze week te gast in de Voetbal247 Podcast: Paul van der Zwaan en Mark Kloostra

Deze week te gast in de Voetbal247 Podcast: Paul van der Zwaan en Mark Kloostra

Knots knettergek! Wekelijks komen wij tot dezelfde conclusie, wanneer we het over de Derde Divisie Zondag hebben. Hoog tijd om duiding te vragen van één van de hoofdrolspelers uit die competitie. Deze week hebben we de trainer van Quick, Paul van der Zwaan, als gast in onze podcast.

Ook RTV Utrecht-verslaggever Mark Kloostra schuift aan bij gastheer Dimitri van Tuijl en Henk Kasius. Deze mannen gaan de logica zoeken in de meest onlogische amateurcompetitie van ons land.

Naast de Derde Divisie Zondag bespreken we natuurlijk ook de actualiteit in de andere competities. Het grote contrast in Spakenburg, het puntenverlies van Katwijk, die dekselse Berry Powel, DOVO dat een tie-break nog net wist te voorkomen tegen VVOG, de Spelers van de week. Alles komt weer voorbij in één lekkere hapklare podcast.

Heb je vragen voor Paul van der Zwaan, Mark Kloostra of vaste klant Henk Kasius, laat het weten via onze sociale kanalen. Vanaf donderdagmiddag is de podcast te beluisteren via Voetbal247.nl, Spotify en Soundcloud.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zondag