Volg ons

Podcast

Deze week te gast bij de Voetbal247-podcast: Jeroen van Barneveld

Deze week te gast bij de Voetbal247-podcast: Jeroen van Barneveld

Het seizoen is weer in gang gezet en de eerste punten zijn verdeeld. De Voetbal247-podcast kan dus voor het eerst dit seizoen terugblikken op de wedstrijden en contact zoeken met één van de eerste Spelers van de Week. Dat doen Jelmer Geerds en Henk Kasius samen met Jeroen van Barneveld. De presentatie is, zoals gebruikelijk, in handen van Dimitri van Tuijl.

Jeroen van Barneveld is sportjournalist, voormalig perschef van GVVV en bovenal supporter van de Blauwen uit Veenendaal. Hij volgt de verrichtingen van zijn club met een kritische blik, waardoor het supportershart soms bijval krijgt over een scherpe pen. Kortom: een man met een mening. En niet alleen over zijn favoriete club, ook over de andere actualiteiten binnen het topamateurvoetbal steekt hij zijn mening niet onder stoelen of banken.

Het (verrassende?) punt van GVVV uit bij AFC, Royston Drenthe, de knotsgekke uitslagen in de eerste speelronde van de Derde Divisie Zondag, het komt allemaal voorbij in de tweede aflevering van de Voetbal247-podcast. Heb je een vraag voor een van de heren aan tafel, laat het weten via onze sociale kanalen en luister vanaf donderdagmiddag naar de tweede aflevering van de Voetbal247-podcast.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Podcast