Volg ons

Podcast

Deze week in de Voetbal247.nl podcast: De stem van de Bollenstreek; Willem van Zuilen

Deze week in de Voetbal247.nl podcast: De stem van de Bollenstreek; Willem van Zuilen

Een nieuwe week, dus ook een nieuwe podcast. En uiteraard een nieuwe gast. Dimitri van Tuijl wordt deze week bijgestaan door verslaggever Henk Kasius en zij verwelkomen Willem van Zuilen, of te wel: de stem van de Bollenstreek.

Veel aandacht is er uiteraard voor de perikelen in de Bollenstreek, waar de trainers- en spelerscarrousel flink draait. Er wordt ongetwijfeld gesproken over HFC, Ted Verdonkschot en de derby tussen Rijnsburgse Boys en Katwijk, maar uiteraard ook over de ontwikkelingen in de Derde Divisie Zaterdag en Zondag. En met twee radiomakers pur sang aan tafel zal ook het ambacht en de charme van het radiomaken worden beleden.

Voldoende te bespreken, maar ook deze week is er ruimte voor jouw vragen, je kunt ze bij ons kwijt via de welbekende sociale kanalen en vanaf donderdagmiddag kun je horen of jouw vraag wordt behandeld in een verse, nieuwe podcast-aflevering.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Podcast