zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlPodcastDeze week in de Voetbal247.nl-podcast: Bert Kous en Sander de Brito Roque

Deze week in de Voetbal247.nl-podcast: Bert Kous en Sander de Brito Roque

Na een weekend waarin in Bunschoten-Spakenburg een schizofreen gevoel moet zijn achtergebleven en de gemeente Katwijk zich verdeelt in blauw/wit en oranje/zwart gaan presentator Dimitri van Tuijl en Henk Kasius samen met Bert Kous (RTV Utrecht/FOX Sports) terugkijken en vooruitblikken op het topamateurvoetbal van afgelopen en komend weekend.

Daarnaast bellen we met Sander de Brito Roque, die deze week zijn droomaanstelling heeft gekregen: de derby tussen Katwijk en Quick Boys en natuurlijk checken we de hartslag van Henk Kasius in aanloop naar volgens hem ‘de Moeder Aller Derby’s’.

Verder bespreken we de situatie van John de Wolf bij Spakenburg, het eerste puntenverlies van IJsselmeervogels en de verrassing tot nu toe in de Tweede Divisie, Noordwijk. Natuurlijk kijken we ook een klasse lager, waarin op zaterdag topfavoriet DVS ’33 het eerste puntenverlies leed, Sparta Nijkerk nog steeds de volle buit heeft en op zondag de favorieten onderin te vinden zijn.

Vragen voor onze gasten kun je uiteraard weer kwijt via de sociale kanalen van Voetbal247.nl en vanaf donderdagmiddag is de podcast weer te vinden via de site, Spotify en Soundcloud. Luister mee en je bent weer helemaal op de hoogte van alle ins en outs van het topamateurvoetbal in Nederland.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD