vrijdag, maart 5, 2021
Home Podcast Deze week geen Voetbal247.nl Podcast, maar komende weken veel interessante gasten

Deze week geen Voetbal247.nl Podcast, maar komende weken veel interessante gasten

De vaste luisteraars zullen het wel geconcludeerd hebben, maar mocht je het eventueel gemist hebben en toch in afwachting zijn van een nieuwe aflevering van de Voetbal247 Podcast? Vanwege de schoolvakantie, het carnaval en het karige voetbalprogramma van afgelopen weekend is er deze week geen verse Voetbal247 Podcast. Maar niet getreurd: in de maanden maart en april ontvangen presentator Dimitri van Tuijl en de vaste tafelheren Jelmer Geerds een Henk Kasius wekelijks een keur aan interessante gasten.

- Advertentie -

Volgende week is Gert Jan Bunt (voorzitter Excelsior Maassluis) te gast. Verder komen bijvoorbeeld de trainer van OSS ’20, Bertran Kreekels, en Berry Smit (Jong Volendam en aankomend IJsselmeervogels) nog langs en hebben we speciale gasten in de weken voor de Katwijkse en de Spakenburgse derby. En er is, naast Edwin Evers, nog een dj van Radio 538 die grote interesse heeft in het topamateurvoetbal. Wie dat is, hoor je in de komende weken.

Dit is slechts een kleine selectie van de gastenlijst van de komende weken. Even een weekje geduld en dan zijn we volgende week weer terug met een kakelverse nieuwe aflevering van de Voetbal247 Podcast.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES